Leiebil

1. Bestilling av leiebil

Bestilling av leiebil skal skje via G Travel.
 

2. Betalingsbetingelsar

Betaling skal skje med kredittkort som skal være registrert i den ansatte/folkevalde sin profil hos G Travel. Dokumentert utlegg skal legges ved reiseregning jf. retningslinjer for tjenestereiser.

3. Prisar

Alle prisar er inklusive mva. og fri km for korttidsleier og begrensa til 2000 km for langtidsleier.

4. Leveringsbetingelsar

Leieforholdet starter fra det tidspunkt bilen er levert og stilt til rådighet for kunde. Det skal ikke beregnes tilleggsgebyr eller pris på leie for ung sjåfør eller ekstra sjåfør. Henting/levering (ikke til privatadresser) innenfor ordinær arbeidstid (8.00-16.00) < 15 km fra utleiested er gratis. Leverandør er forpliktet seg til å levere bil til oppdragsgiver på de steder Hertz har levert priser innen 24 timer etter bestilling. Det er fri levering til Fylkeshuset i Molde i tidsrommet 07.00-17.00 i ukedagene. Leverandøren skal kunne ta imot bestillinger på telefon alle virkedager klokken 08-16.

Hybridbiler: Hertz er pr. i dag forpliktet til å levere biler i Molde og Ålesund.

5. Rutinar ved leie/levering av bil

Hertz har utarbeida eget notat ved utsjekk/innsjekk av bil.

Dersom leietaker av praktiske årsaker ønsker at bilen skal leveres på ettermiddagen eller kvelden før leieforholdet trer i kraft, er leietaker ansvarlig for bilen. Det er derfor også viktig å være klar over at forsikringen på bilen heller ikke trår i kraft før avtalt tidspunkt for leie, dvs. leietaker må ikke ta bilen i bruk før leieperioden er påbegynt.

6. Nødtelefon

Hertz Assistanse er bemanna gjennom NAF Alarmsentral 24 timer i døgnet. Kontaktinformasjon/telefonnummer (+ 47 815 44 999) finner man på innsiden av frontruten i alle leiebiler.

7. Retningslinjer for tjenestereiser

Den enkelte ansatte/folkevalgt oppfordres også til å gjøre seg kjent med fylkeskommunens retningslinjer for tjenestereiser.

Dokumenter