Vår veke - Frivilligheita sitt år 2022

6/06 2022 00:00 - 12/06 23:00
Møre og Romsdal
Skriv ut

Saman med kommunar og organisasjonar som har delteke på fylkeskommunen sin arenaer har det vorte bestemt at vi ynskjer å markere frivilligheita i heile Møre og Romsdal i veke 23, som ei stor festveke.

Her kan du sjå ein oversikt over dei som har meldt inn sitt arrangement:

Namn på organisasjonBeskriving av arrangement
Plastfritt HavStrandryddefestival
Kreftforeningen

Kreftforeningens Stafett for livet Ålesund foregår på Spjelkavik stadion fra lørdag 11. juni kl. 12.00 til søndag 12.juni kl. 12.00. Tiden fylles med stafett, underholdning, musikk og aktiviteter for alle aldre, mat og drikke og hundrevis av deltagere. Det er første gang dette gjennomføres i Møre og Romsdal, og skal være et arrangement for hele fylket.

I Kreftforeningens Stafett for livet deltar lag bestående av familier, venner, skoler, foreninger eller arbeidsplasser. Stafetten kan regnes mer som en festival enn et idrettsarrangement og det vil skje ting både fra scenen og på arenaen gjennom døgnet. På kvelden stopper stafetten i en halvtime mens vi arrangerer en lysseremoni. Da har man tidligere på dagen tegnet på lysposer som tennes og det blir en stund for å minnes eller hedre de som kanskje står i kampen akkurat nå. 

 

Det er gratis å delta, både som fighter og med lag. Trykk her for å bli med: https://kreftforeningen.no/stafettforlivet/tilbud/kreftforeningens-stafett-for-livet-alesund/ Det er også mulig å bli med på Kreftforeningens åpne lag.

Mental Helse MoldeI samarbeid med Gratisbutikken Molde og Molde Frivilligsentral, vil vi arrangere en mannequengoppvisning i Molde sentrum, nedre torg, torsdag 9. juni fra kl.18:00. Det er elever fra Bekkevold Ungdomskole, "Innsats for andre" som vil vise frem klær fra Gratisbutikken.
Arrangementet vil vare i ca. 1 time og er åpen for ALLE.